dobry den vase bistro navstevuji pravidelne ale to co jsem videl z nedele na pondeli 20-21.4.me trosku zaskocilo slecna nebo pani za pultem byla zrejme tak unavena nebo posilnena alkoholem viz jeji leskle ocicka a jeji (profesionalni) pristup me trosku zarazil,z druhe strany jidlo i sortiment ovsem nema chybu palec nahoru
Diskuze, přání, připomínky a pochvaly.
Datum: 24.04.2014
Titulek: Re: podezreni z alkoholu
Děkuji za podnět.
Určitě to prověřím. Děkuji za Vaši přízeň.
Datum: 30.04.2014
Titulek: Re: podezreni z alkoholu
Musím reagovat na váš příspěvek ,v tuto dobu jsem v bistru byl a v dost pozdních hodinách a paní se mi zdála tak jako vždy v pohodě!! Příjemná obsluha,rychle dodání jídla! Žádné známky co tady píšete ne projevovala! Asi to bude z vaši strany nějaká pomsta nebo co jinak si to nedovedu představit ! Paní byla vždy ok!
Datum: 06.05.2014
Titulek: Re: Re: podezreni z alkoholu
jen jsem napsal co jsem videl pane Patriku ale vas jsem tam nevidel aby jste mohl tvrdit to co pisete a ja nepsal v kolik hodin jsem tam byl tak prosim nepiste ze jste tam byl ve stejnou dobu a neberte to jako zadnou pomstu ,jen si trochu vic vsimam lidi kteri me obsluhuji dekuji
Datum: 06.05.2014
Titulek: Re: Re: Re: podezreni z alkoholu
pane Marceli podle vseho jste mel ten vecer nejake halucinace a trpite nejakou dusevni chorobou ,to datum ktere popisujete mela ma manzelka nocni a rano prisla domu v naproste pohode bez nejaky znamek po alkoholu jak tady pisete ,jeste to rano mi vychystala kluky na koledovani ,tak ze bych si musel neceho vsimnout a vam bych doporucil ocniho a cvokare a to co nejdriv !!!
Datum: 29.01.2014
Titulek: Dotaz
Dobrý večer, dlouho jsem uvažoval kde se zeptat, až jsem našel tyto Vaše stránky.
Bistro Datex navštěvuji dost často, hlavně ve večeních hodinách.
Dobrá káva, chutná bageta, kuřecí hamburger a milá usměvavá obsluha byly samozžejmostí.
Bohužel, už asi 2 týdny jsem v bistru neviděl paní Lucii, která svým profesinálním přístupem měla situaci na nočních směnách vždy pod kontrolou.
Budeme i nadále mít přijemnou obsluhu a nebo už to bude jenom obyčejné bistro.
Děkuji za odpověď.
Lukaš ,Dětmarovice
Datum: 30.01.2014
Titulek: Re: Dotaz
Děkuji za návštěvu našeho bistra.
Paní Lucie byla v našem bistru jen na záskok za dlouhodobou nemocenskou.
Nyní pracují zaměstnankyně, které jsou mají rovněž profesionální přístup ať již na denních nebo na nočních
směnách.
Úsměv u nás dostanete vždy.
Děkujeme za Vaši přízeň.
Datum: 20.10.2013
Titulek: Re: Pochvala
Děkujeme, jsme rádi, že k nám chodíte na dobré jídlo a výbornou zmrzlinu a těšíme se na Vaše další návštěvy. I když zmrzlinu opět nabídneme až v příštím roce :-)