Diskuze, přání, připomínky a pochvaly.

Datum: 06.08.2013

Vložil: TP

Titulek: Re: perfektní

Děkuji za pochvalu, taky se snažím personál jen chválit.
Myslím si, že dámy tato pochvala potěšila.
Doufám, že se budete dlouho a rád/a vracet na dobré jídlo.
Ještě jednou děkuji.

Datum: 01.08.2013

Vložil: :)

Titulek: perfektní

Dobrý den,
na bistro Datex jedině chválu! Především na dámy, které se o nás ,,starají´´!!! Jídlo je výborné a jde vidět, že je připravováno z kvalitních surovin a někým, kdo tyto suroviny dokáže tak mistrovsky zpracovat. Paní kuchařko, klobouk dolů, vždy se výborně najím, dám si dezert v podobě výborných domácích, opravdu domácích buchet a nebo nejlepší zmrzlinou v celém Moravskoslezském kraji. Personál je velice příjemný a do bistra Datex je opravdu radost chodit. Dámy, jste stěžejní oporou pro tento podnik.

Datum: 15.05.2013

Vložil: T.P.

Titulek: Re: Poděkování

Děkujeme, každá pochvala potěší. Budeme se i nadále snažit, aby jste byli spokojeni.

Datum: 08.05.2013

Vložil: Hanka

Titulek: Poděkování

Dobrý den,chci poděkovat a pochválit všechna děvčata v bistru.Jsou příjemné,milé a ochotné.Chodíme k Vám s manželem vždy když jsme v práci na obědy,které jsou úžasné (jako od maminky).Paní kuchařka je kouzelnice.

Datum: 27.02.2013

Titulek: Re: Obědy

Jsme rádi, že jste spokojená s obědy. Budeme se i nadále snažit aby Vám stále chutnalo.

Datum: 24.02.2013

Vložil: Klára

Titulek: Obědy

Taky k Vám chodím, když mám službu, v poledne na obědy a jsem opravdu spokojená.

Datum: 31.01.2013

Titulek: Re: Pochvala

Děkujeme za pochvalu bistra i personálu. Každá pochvala potěší. Osobně pochválím personál i paní kuchařku. :-)

Datum: 30.01.2013

Vložil: Rosťa

Titulek: Pochvala

Chválím celé bistro, máte super personál a úžasnou Paní kuchařku ! .... myslím že bude vědět ;-) Velmi rád u Vás obědvám, ke každému obědu dostanu zdarma i úsměv a hned mi chutná více :-)

Datum: 27.01.2013

Vložil: Bistro Datex

Titulek: Re: hambač

Děkujeme za pochvalu. Při výrobě hovězích hamburgerů klademe velký důraz na kvalitní maso, nepoužíváme žádné polotovary. Taktéž naše bagety se liší od těch, které nabízejí velkovýrobny. Těšíme se na další Vaši návštěvu.

Datum: 27.01.2013

Vložil: Radek CH

Titulek: hambač

máte perfektní hovězí hamburger :) a dobre bagety :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>